Sejr over selvmordstankerne

Hvorfor du ikke skal tage dit eget liv.

Selv om situationen synes svær, er der stadig håb, hvis du giver det en chance.

Først af alt så kommer disse tanker ikke fra dig. Du kan undersøge og finde ud af at de kommer fra dit hoved og ikke dit hjerte. Sådan ved du at dine tanker er under indflydelse.

vind sejr over selvmordstankernr

Hør, du har en skaber, måske vidste du ikke det, men det er sandt. Giv Ham en chance at besvare dit inderste  ønske.

Dette er hvad Han siger i Jeremias 29: 11- “For jeg ved, hvilke planer jeg har for jer, siger Herren, planer om fred og ikke om ulykke, planer om fremtid og håb. Kalder I på mig, vil jeg svare jer; beder I til mig, vil jeg høre; leder I efter mig, skal I finde mig; såfremt I søger mig af hele jeres hjerte.

Måske ved du ikke hvordan du søger Gud med hele dit hjerte, så at du får svaret. Derfor er vi her for at hjælpe dig.

Vi elsker dig. Vi er klare til at dele din byrde og vi er sikre på at du vil få løsningen på dit problem. Vi har allerede denne erfaring. Vi har set mennesker komme tilbage fra selvmordsforsøg til indre helbredelse og tilbage til at opleve formålet som de blev skabt til.

Der er også en anden god nyhed du bør vide. På grund af modgang og trængsler som mennesker oplevede, ligesom dem du oplever nu, det var derfor at Herren Jesus kom fra himlen ned til jorden. Der står i Isaiah 61: 1-4: “Herres Ånd er over mig, fordi han salvede mig; han sendte mig med Glædesbud til ydmyge, med lægedom for sønderbrudte hjerter, for at udråbe frihed for fanger og udgang for dem, som er bundet, udråbe et nådeår fra HERREN, en hævnens dag fra vor Gud, for at trøste alle, som sørger, give dem, som sørger i Zion, højtidspragt for sørgedragt, for sørgeklædning glædens olie; lovsang for modløst sind. Man kalder dem retfærds ege, HERRENs plantning til hans ære. De skal bygge på ældgamle tomter, rejse fortidsruiner, genopbygge nedbrudte byer, der fra slægt til slægt lå i grus.

Frygt ikke. Kontakt os og sammen med Guds hjælp vil vi sejre.

 

  • Christophe 71 41 21 14
  • Gaudence 53 38 13 55