Bøn hele natten

I The Light Of Hope er bøn en af de vigtige måder at beskrive vores arbejde.

Fordele af at bede er

1. Gennem bøn kommunikerer vi med vores Skaber. Vi lægger vores liv og planer frem for Gud. Vi erkender vores afhængighed af Ham.

2. Vi beder for hinanden. Sådan udvikler vi kærlighed for hinanden. Sand kærlighed baseret på Guds kærlighed.

person i bøn

3. Det er ikke altid at vi kan kontrollere hvad der sker i vores liv. Nogle gange kommer vi i situatioiner hvor vi har behov for en løsning udenfor vores egen formåen, hvor familie, venner og penge ikke kan redde situationen. Hvor er det godt at huske at vi har en Skaber, en som kender os bedre end familie, venner og endda bedre end vi gør selv.

I Bibelen står der: bed oså skal jer gives, søg så skal I finde, bank på, så skal der lukkes op for jer.

The Light Of Hope begyndte på et bønnemøde hele natten i januar 2015. Bønnemødet blev afholdt i pinsekirken i Vejle. Det var et dejligt møde hvor vi mødtes og bad for hinanden. Vi bad også for de syge og forstandere gav rådgivning til mennesker som havde behov for ny orientering i sit liv. Der var kaffe pauser. Vi begyndte klokken 21:00 og fortsatte til klokken 5 morgenen efter. Nogle fik rådgivning. Vi fik nyt håb og  vores sind blev frigjort og vi fik fred.

Hidtil har vi kun afholdt et arrangement med bøn hele natten, og vi har ikke fundet et sted, hvor vi kan afholde bønnemøde igen, fordi kirken har været optaget alle de tidspunkter, som vi ønskede at afholde bøn om natten i løbet af 2016.