Om os

The Light Of Hope er en ny kirke i vejle kommune. Vi arbejder frivilligt og har forskellige etnisk baggrunde, bl. a. dansk og afrikansk.

The Light Of Hope’s vision er at at skabe relationer mellem mennesker og Gud og mellem mennesker og mennesker. The Light of Hope vil også forebygge ensomhed og sænke selvmordstallene ved at fremme et liv med mening og håb ved 

ensom mand græder

Tiden er komme til for Gud(Yahweh), den skaber  at frelse sit folk fra alle slags onde magt ( synd, Sygdomme, dæmoner, forbandelser, selvmordstanker, stress, osv…) så at alle kan leve et liv i frihed, med glæde, med sejr og håb for evigt liv, for evigt liv er ægte.

The light Of Hope vil tilbyde præste besøgstjenester, diakonale tjenester, bøn, rådgivning, åndelig omsorg til dem der har brug for det. The Light Of Hope vil tilbyde kristne besøgsvenner i private hjem og institutioner som plejehjem og sygehuse. The Light Of Hope vil organisere forskellige aktiviteter for at fremme et liv med mening

The Light Of Hope er åben overfor alle i samfundet, der har lyst at være en del af vores virke. Vi tror, at alle kan være redskaber i Guds Hænder  og sammen kan vi skabe livsændrende øjeblikke, for de mennesker, der har mest brug for det.